E-mail link  
FORSIDE
OM SKOLEN
UDDANNELSER
EFTERUDDANNELSER
INTRANET
ForsidenCopyright

©Copyright og andre rettigheder hos Social- og Sundhedsskolen Esbjerg


 
Alt materiale på Social- og Sundhedsskolen Esbjergs hjemmeside, herunder billeder er omfattet af dansk lov om ophavsret. Hvis det er ønskeligt at gengive, citere, kopiere eller på anden måde bruge materiale på ovennævnte sider, skal det gøres med tydelig kildeangivelse og efter for-udgående aftale med ledelsen på Social- og Sundhedsskolen Esbjerg
I de tilfælde at materialer fra Social- og Sundhedsskolen Esbjerg bruges, må der ikke redigeres, omformuleres eller på anden måde forvrænges budskaber, billeder og materialer som Social- og Sundhedsskolen Esbjerg har rettigheder til. Endvidere skal der noteres, at det er Social- og Sundhedsskolen Esbjerg som har rettigheden til materialet eller at materialet er gengivet med tilladelse fra Social- og Sundhedsskolen Esbjerg.
 


Billeder


Billederne på hjemmesiden tilhører enten Social- og Sundhedsskolen Esbjerg eller den fotograf som har taget billedet. Billederne kan ikke bruges til kommercielt formål uden at der er lavet en aftale med Social- og Sundhedsskolen Esbjerg eller pågældende fotograf.
 
 

Henvendelse om brug af billeder eller andet materiale fra skolens hjemmeside skal ske til skolens ledelse

 
 
© Copyright 2011
 
Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

 
Webdesign by: kirk-holm.dk Copyright