Efter- og videreuddannelse

Vi tilbyder en bred vifte af efteruddannelsesmuligheder inden for SOSU og det pædagogiske område.

Se præsentationsvideo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med fokus på efteruddannelse inden for det pædagogiske felt 

 

  • Du bliver opdateret på de nyeste kurser, viden og forskning inden for det pædagogiske felt.

  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i konkurrencen om at vinde Dorthe Birkmoses bestseller "Når gode mennesker handler ondt". Vi trækker en vinder hver måned.

tilmeld dig her

Efteruddannelse 2022

Billede af kursuskatalog 2022

Vi kan nu præsentere et helt nyt efteruddannelseskatalog for 2022, lavet i samarbejde med SOSU Syd. Bliv klogere på vores mange spændende tilbud indenfor SOSU og pædagogisk efteruddannelse.

Se det her

E-learning

ABCDE

I e-læringskurset ABCDE lærer du, hvordan du observerer ændringer i en borgers helbredstilstand, og du får værktøjer til at kunne handle på disse ændringer.

Klik her

 

ISBAR

I e-læringskurset ISBAR bliver klædt på til at kunne kommunikere struktureret og fagligt med sundhedsfaglige personer.

Klik her

FVU samarbejde med Vejen Kommune

FVU - en stor succes

Det kan være svært at klare sig på en arbejdsplads og i samfundet, hvis man er udfordret i forhold til at læse og skrive. SOSU Esbjerg har derfor i samarbejde med Sundhed & Social i Vejen Kommune gennemført uddannelsesforløb i FVU dansk, som bl.a. gør medarbejderne i stand til bedre at kunne håndtere de stigende krav til dokumentation.

Som du kan se af ovenstående klip har kurserne været en stor succes. Forløbene er opdelt i moduler af ca. 40 timers varighed og er gratis for både deltager og arbejdsgiver. 

Læs mere om FVU