Skip to main content

GDPR på SOSU-Esbjerg

Vi har på skolen udarbejdet en række politikker og retningslinjer der skal sikre, at vi behandler dine personoplysninger korrekt.

Vi passer på dine data

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg opfylder de skærpede lovkrav i den nye EU Persondataforordning der trådte i kraft den 25. maj 2018. Vi behandler og beskytter dine personoplysninger forsvarligt, da din datasikkerhed er vigtig for os.

 

Det indebærer blandt andet, at:

  • Vi opbevarer dine personoplysninger sikkert
  • Vi behandler kun oplysninger om dig, som er nødvendige
  • Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere skal bruge dem.

Der vil altid være mulighed for at gøre indsigelse mod og begrænse behandlingen af dine data, hvis dette ønskes. Du kan til en hver tid få indsigt i, rettet eller slettet de data vi har indsamlet.

Du kan læse om skolens oplysningspligt til dig her:

er du elev/kursist - klik her

er du medarbejder - klik her

 

Gode råd til dig:

  • Værn om dit privatliv
  • Opbevar din mobil, dit sygesikring, betalingskort eller andre private identifikationskort sikkert
  • Hold din adgangskode hemmelig
  • Brug forskellige adgangskoder og udskift dem jævnligt
  • Slå automatisk skærmlås til
  • Log af, når du er færdig med at bruge computeren

 

Danmark er forpligtet til at indrette dansk lovgivning i forhold til EU's Persondataforordning. Dette er sket ved en revision af Databeskyttelsesloven, som du kan se HER.

Vil du læse mere om hvordan vi på Social- og Sundhedsskolen Esbjergs arbejder med persondata - så klik her.