Skip to main content

SOSU-temadag i Sydjylland

Alle aktører indenfor social- og sundhedsområdet inviteres til SOSU-temadag d. 27. august

Sæt kryds i kalenderen og kom til SOSU-temadag i Sydjylland!

Arbejdsmarkedskontor Syd inviterer i samarbejde med samarbejdspartnere alle aktører indenfor social- og sundhedsområdet til en SOSU-temadag d. 27. august 2019 på SOSU Esbjerg, Gjesinglund Alle 8, 6715 Esbjerg.

Formålet med dagen er at belyse muligheder indenfor SOSU-området fra flere perspektiver.

Målgruppen for arrangementet er ledere og udvalgte nøglemedarbejder i jobcentre, uddannelsesinstitutioner, arbejdsgivere og relevante organisationer.  

Del gerne invitationen med relevante kollegaer og samarbejdspartnere, men husk tilmelding foregår via nedenstående link.   

Temaer for dagen vil fokusere på:

  • Rekruttering til SOSU-uddannelserne
  • Voksen-, efter- og videreuddannelsesmuligheder 

Temadagen vil indeholde faglige input fra flere aktører samt drøftelser omhandlende kompleksiteten på social- og sundhedsområdet.

I forlængelse af dagen er vores forventning, at der nedsættes arbejdsgrupper på tværs af aktørerne, der arbejder videre med løsningsforslag og input fra dagen.  

Program for dagen eftersendes primo august. Temadagen forventes at afholdes i tidsrummet 09.00-13.30. Der vil være morgenmad fra kl. 08.30 og dagen afsluttes med frokost.

I kan tilmelde jer via linket HER Tilmeldingsfrist er d. 13. august.

 

OBS! I kan kun tilmelde én deltager ad gangen. Når én deltager er tilmeldt, så skal I lukke tilmeldingsmodulet ned, og gå ind via denne invitation og klikke på linket på ny for at kunne tilmelde en ny deltager.

Hvis I har spørgsmål til arrangementet kan I henvende jer til Claus Baltzer på tlf. 7222 3831 og mail cbn@star.dkeller Simone Frydensbjerg på tlf. 7222 3845 og mail sifr@star.dk.

 Vi håber på at se jer til en dag med faglig inspiration og spændende drøftelser.