Skip to main content

Sundhedscaféen

Sundhed og trivsel hænger sammen og sundhedsvejledning er et tilbud til alle elever

Sundhedscaféen er en del af åben vejledning, og derfor kan du komme der uden at få fravær. Elever i praktik kan også benytte sig af tilbuddet.

Skolens sundhedscafé tilbyder sundhedsvejledning indenfor KRAMS faktorerne (Kost, Rygning, Alkohol, Motion, Stress) til elever på skolen. Her er der mulighed for at få vejledning i alt der vedrører din egen sundhed.

Caféens åbningstid:

  • Tirsdag fra 12.10-14.10
  • Torsdag fra 12.10-14.10

I cafeen vil du møde skolens sundhedsvejleder Wyrna Lund Simonsen, der står parat med vejledning i forhold til rygestop, vægttab, kost og meget andet. Du kan blot møde op inden for åbningstiden, også selv om det er i skoletiden.

Tilbud og faciliteter i sundhedscaféen:

Skolens fitnesscenter

Alle elever må bruge skolens fitnesscenter i skolens åbningstid. Dette tilbud gælder så længe man er tilknyttet skolen som elev. Reglerne der hænger i fitnesscenteret skal overholdes.

Det er et krav at man skal underskrive en erklæring, inden man starter i fitnesscentret. Dette kan gøres ved at man kontakter sundhedsvejlederen i sundhedscafeen og underskriver der.

Åbningstid i fitnesscenteret:

  • Mandag til torsdag 7.00 - 16.00
  • Fredag 7.00 - 15.30

Rygestop

Hvis man har brug for støtte til dette, er der hjælp at hente i sundhedscafeen.

Leje af skabe

Du kan medens du går på skolen leje et skab med lås. Henvend dig i sundhedscafeen tirsdag og torsdag mellem 12.10-14.10.

Nada akupunktur

NADA er øreakupunktur, der virker afslappende og beroligende og fremmer fokuseret tænkning, koncentration og hukommelse.

Sundhedsdag

Hvert år arrangerer sundhedsvejlederen en sundhedsdag for alle elever på skolen. Sundhedsdagen kan indeholde aktiviteter som konkurrencer, oplæg/ foredrag og meget andet. De 4 S’ er gældende for dagen. Sundhed, Spas og Socialt Samvær.

Kontakt sundhedscafeen: