Vejledning i ansøgning

GF2-eleven får vejledning i at skrive ansøgning som en del af undervisningen. Her får man hjælp til at opfylde de formelle krav til ansøgning, teknisk support i forhold til at uploade de rigtige dokumenter og også hjælp til at formulere ansøgningen.

Imens stillingerne til hovedforløbet er opslået, og efter der har været afholdt jobbazar, får man vejledning i at skrive en jobansøgning.

Vejledningen foregår som en del af undervisningen på skolen, hvor uddannelsesvejlederen formidler og vejleder eleverne i forhold til de formelle krav. Desuden indgår træning i formulering – skriftlig som mundtlig – i undervisningen.

...”Jeg har fået en masse gode fif i dag – om hvordan jeg får lavet min ansøgning, hvilke formelle krav der skal overholdes og hvordan jeg sælger mig selv.”

-Jenny, GF2 elev

Se video: