Sunu Band

 

Sunu Band er det første intelligente mobilitetshjælpemiddel som er designet til at gøre navigation nemmere for blinde og svagtseende.

Sunu Band kombinerer en ultralyds- og ekkolokationssensor med en kraftfuld, vibrerende aktuator som brugeren af Sunu Band kan mærke. 

Via vibrationer vil du modtage information omkring nærtstående objekter eller forhindringer, helt op til 4,5 meter væk. 

Med Sunu Band øger du dit kendskab til dine omgivelser og derved er Sunu Band med til at reducere ulykker, hvilket i sidste ende betyder en større selvsikker og fornøjelig mobilitetsoplevelse.

Ikke nok med det, så er dit Sunu Band udstyret med yderligere funktioner og opgraderbare muligheder, da den tilgængelige applikation Sunu app nemt forbindes med dit Sunu Band, og som kan hentes til både iPhone og Android.

Via Sunu app kan man justere på flere indstillinger, eks rækkevidden på ultralydssensoren, følsomheden, justering af vibrationsniveauet, navigation mm.

Se introduktionsfilm nederst på siden.


Booking: Via Outlook

Lokation: Fremgår i Outlook

Ressourceperson: Kenneth Pihl 

Målgruppe: SOSU, PA, Kursus samt Rekruttering

Teknologien kan anvendes både på SOSU, PA, Kursus og rekruttering, hvor der eks undervises i sanserne eller omkring velfærdsteknologier til mennesker med funktionsnedsættelser. Kan også anvendes i forbindelse med simulation af synsnedsættelse sammen med eks blinde briller/ simulations briller.

Forslag til fag / fagmål: Under udarbejdelse

Quickguide: Klik her 

Brugermanual: Klik her

Link til producentKlik her 

Link til Loginoplysninger: Klik her 

Kan med fordel anvendes sammen med: Blindebriller/simulationsbriller

Rengøring: Sunu Band er vandafvisende, men det anbefales at være forsigtig med vand og andre væsker. Aftørring med fugtig klud, evt. med mild sæbe. Ikke nær ultralydssensoren

Introduktion til Sunu Band


Copyright © SOSU Esbjerg - Alle rettigheder forbeholdes | Web by the friendly dotpeople
Gå til toppen af siden