Sygepleje i den palliative indsats - Niveau 1




Har du lyst til at blive bedre til at lindre lidelse og øge livskvaliteten ved patienter i den palliative indsats, så er dette kursus noget for dig. Du vil få viden om palliation, således at du kan anvende det i dit daglige arbejde. Du vil på kurset blive i stand til at handle på de hyppigst forekommende symptomer samt arbejde sundhedsfremmende, således at patienten oplever mest mulig livskvalitet.

Du bliver bevidst om dine kompetencer, samt hvilke andre muligheder der er for at du kan udføre sygepleje og omsorg for patienter i den palliative indsats. Kurset er opbygget som et blended learning forløb. Det vil sige, at du både vil opleve undervisning med fysisk fremmøde i Fredericia og asynkron undervisning, hvor du selv har indflydelse på tid og sted.

Den asynkrone undervisning består af små læringsfilm og opgaver. Filmene ligger på platformen Teams, som du vil blive introduceret til forinden. Opbygningen af kurset betyder, at du vil opleve stor fleksibilitet samt mulighed for at afprøve dine nye færdigheder i egen praksis undervejs.

Fakta

Fremmøde datoer er: 01/10 og 07/11 2024. Fremmødedagene varierer i længde i tidsrummet 8.45-15.30. Medbring venligst IPad eller computer, hvor du har installeret Teams og Word.

Du modtager vejledning i brugen af Teams den første fremmødedag på kurset.

I forbindelse med fjernundervisning er der mulighed for vejledning af underviser følgende datoer: 7/10 og 24/10 begge dage fra kl. 8.00-11.45. Opgave afleveres 5/11. Feedback på opgave den 6/11 fra kl. 8.00-12.30. Kursusforløbet er målrettet Social- og sundhedsassistenter på Region Syddanmarks sygehuse. 

Her bliver du undervist

Mosegårdsvej 2
7000 Fredericia



Målgruppe:
Målrettet SSA

Relaterede kurser:


Besøg vores Facebook side

Besøg vores Instagram side

Besøg vores LinkedIn side

Gå længere ned på siden


Copyright © SOSU Esbjerg - Alle rettigheder forbeholdes | Web by the friendly dotpeople
Gå til toppen af siden