Inmu-pakke

I denne pakke finder du 4 interaktive sansestimulerende Inmu puder.

Alle puder interagerer med brugeren på hver sin måde.

Du kan læse mere om Inmu-puderne og se introduktionsfilm nedenfor.


Booking: Outlook (bookes som samlet pakke)

Ressourceperson: Kenneth Pihl og Louise Wium Skovgaard

Målgruppe: Målrettet SOSU, PA (specialpædagogisk område) og KompetenceCenteret. Inmu anvendes til både børn og vokse til at reducere uro, frustrationer, angst, ensomhedsfølelse, aflede opmærksomhed, optimere søvn og skabe aktivering. Eks på anvendelse: tandlægeskræk, uro ved personlig pleje og forflytninger, regulering af arousalniveau for mennesker med hjerneskade, ro til børn i skole/daginstitution og ved sengetid. I pjecen ved teknologien er et inspirationshæfte.

Forslag til fag / fagmål: Fag, hvor der arbejdes med velfærdsteknologi, sansestimulation, arbejdsmiljø, behov, hjælpemidler, rehabilitering.

Undervisningsmateriale: Under udarbejdelse

Quickguide og brugermanual: Klik her  

Link til producent: Klik her 

Rengøring: Betrækket kan vaskes ved 4O ˚C (bomuldsbetræk) / 6O ˚C (polyesterbetræk). Inder betræk er vandafvisende og kan tørres af med en våd klud.

Link til videovejledninger (Ladning, vask, lydløs og ændrelydstyrke): Klik Her


 

InmuRELAX

Den “håndlette” form og det bløde betræk gør den rar at have i hånden. De blide toner og de rare vibrationer har en afslappende og beroligende effekt på kroppen og giver en følelse af nærhed og tryghed. Lommen gør den let at holde. Der er ingen knapper – et let tryk er nok, til at musikken vågner. Musikken klinger stille ud når puden ikke berøres eller bevæges.

InmuRELAX er velegnet til mennesker med uro, demens og stress, da den dæmper arousal, virker afslappende og bedrer søvnen.

Den er også velegnet til at skabe kontakt og samvær eller som aktiveringsredskab.

For mange psykiatriske patienter er inmu relax et uundværligt hjælpemiddel til at reducere uønskede tanker og ubehag.

Se introduktionsfilm til InmuRELAX nedenfor.


Introduktion til InmuRELAX

InmuDANCE

Danner musik og blide vibrationer ud fra berøring og bevægelser og opmuntrer til bevægelse og til glæde og fornøjelse med et rytmisk musikunivers, der er inspireret af 1960-ernes energiske bossa nova.

Musikken udvikler sig og intensiveres sammen med bevægelsesniveauet. Valget af stoftyper og detaljer i betrækket understreger den sansestimulerende virkning.

Et elastikbælte gør det let at holde fast i den. Der er ingen knapper – et let tryk er nok til at musikken vågner og du kan interagere med den.

InmuDANCEer velegnet til kognitiv- og bevægelsesterapi, sansestimulering og til at øge arousal

Se introduktionsfilm til InmuDANCE nedenfor.


Introduktion til InmuDANCE

InmuJOY

InmuJOY er blød og rar at kramme. Hænderne kan ikke lade være med at gå på opdagelse i de mange detaljer og den bløde pels.

Når du aer og rører dimserne, sker der sjove ting og musikken er dejligt beroligende. Har du lyst til at lege, hoppe og danse – så vil InmuJOY gerne være med. Musikken skifter til glad og sjov dansemusik. InmuJOY er din nye musikalske ven.

Kan aflede opmærksomhed fra tanker, der støjer eller fra ubehag. Den kan tages med i skole, på tur eller anvendes i forbindelse med lektier for at holde koncentrationen.

InmuJOY rummer desuden uanede muligheder for musikalsk leg og aktivitet

Se introduktionsfilm til InmuJOY nedenfor.


Introduktion til InmuJOY


 

Tilde møder InmuJOY

InmuRYTHM

Rytme er bevægelse, rytme giver energi, rytme skaber struktur. InmuRYTHM møder dig på dit energiniveau.

Hvis du er i høj arousal, får du energisk musik i ørerne, og du føler en rytmisk vibration i kroppen. Det giver energi og struktur til din hjerne og hjælper dig med at fokusere og koncentrere dig. Du kan røre og nusse med InmuRYTHM. Musikken og vibrationerne er meditative og hjælper din hjerne til at holde fokus.

InmuRYTHM kan hjælpe mennesker med ADHD eller autisme med at fokusere og koncentrere sig. Kan anvendes alene eller i en gruppe. Kan anvendes til terapeutisk træning – eks ved personer med ufrivillige muskelbevægelser. Kan anvendes til mennesker med høj arousal.

Se introduktionsfilm til InmuRYTHM nedenfor.


Introduktion til InmuRythm


Copyright © SOSU Esbjerg - Alle rettigheder forbeholdes | Web by the friendly dotpeople
Gå til toppen af siden